VLOG: η πρώτη μου δουλειά

Vlog από την Κατερίνα Πανανού της ομάδας του www.artofjoy.gr
Εδώ η 22χρονη Κατερίνα μας διηγείται την εμπειρία της από την πρώτη της δουλειά και εξηγεί πώς την άλλαξε ως άνθρωπο και πώς μέσα από αυτήν ανακάλυψε και το σκοπό της ζωής της που είναι να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους γύρω της να χαμογελάνε, μεταφέροντάς τους τη δική της αισιόδοξη στάση για τη ζωή. Μας παροτρύνει να κάνουμε οτιδήποτε, αρκεί να μας αρέσει!

Comments 4

  1. Chris S
    10 Ιουνίου 2017

    Μιλάς πολύ σωστά και μπράβο σου που κατάφερες να ξεπεράσεις τα “εμπόδια” των διαπροσωπικών και κοινωνικών σχέσεων που, ειδικά την σημερινή εποχή, φθίνουν και έχουν χάσει το νόημά τους. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να μην ξεχάσεις ποτέ τους ανθρώπους που σε αγαπούν.

    1. Κατερίνα Πανανού
      21 Ιουνίου 2017

      Ευχαριστώ πολύ!!! Ελπιζω να μην παρατήσεις ποτέ τα όνειρα σου και να μην χάσεις τον στόχο σου!! Δεν πρόκειται να τους ξεχάσω ποτέ ότι και να γίνει!!

  2. Μαρία
    12 Ιουνίου 2017

    Μπράβο σου! Κι εγώ στην ηλικία σου είχα κάνει την ίδια δουλειά αν και δεν ήταν η πρώτη μου! Θυμάμαι την πρώτη φορά πόσο ντρεπόμουν αλλά για λιγο μέχρι να πάρω την απόφαση να βουτήξω και να μη φόβιθω η ντρ@πώ να κάνω λάθος! Ήταν από τις πιο εξελίχτηκες εμπειρίες της ζωής μου και εκτος από χαρτζιλίκι και ανεξαρτησία μου προσέφερε ευκολια λόγου και αυτοπεποίθηση!
    Καλή σταδιοδρομία κορίτσι γλυκό!
    Να τολμάς πάντα! Μπράβο σου!

    1. Κατερίνα Πανανού
      21 Ιουνίου 2017

      Οντως είναι μια δουλειά που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε κάποιον που ασχολείται με αυτήν!!

      Σας ευχαριστώ πολύ!!
      Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνετε!!

Comments are closed.