Η ζωή μου σαν το βυθό της θάλασσας

Ο βυθός της θάλασσας έχει σε κάποια σημεία άμμο και σε κάποια αλλά βράχια κι  εκεί ανάμεσα υπάρχουν και κάποια μικρά ψαράκια που σε ενοχλούν και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις, προκείμενου να συνεχίσεις…..

«Στο δικό μου βυθό» αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλά βράχια, έχουν ματώσει τα  γόνατα μου, τα  χεριά  μου ακόμη κι η καρδιά μου αλλά ξέρω ότι μόλις περάσω από αυτό το σημείο, ο βυθός μου θα έχει κόκκινη άμμο, όπως η παραλία μας στα Φαλάσερνα. Υπήρξαν στιγμές οπού στο βυθό μου υπήρχαν μόνο βράχια κ άλλες οπού υπήρχε μόνο άμμος. Όπως και να ‘χει, εγώ έχω το κεφάλι ψηλά και «κολυμπάω».

Γιούλη Γαβαλάκη, (29 ετών). Εργάζομαι ως λογίστρια και σε λιγότερο από δυο μήνες παντρεύομαι. Στη ζωή μου δε μου χαρίστηκε τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει- και θεωρώ ότι έχω καταφέρει αρκετά, δεδομένου ότι είμαι μόλις 29 ετών- το κατάφερα βάζοντας στόχους. Θα σας εκμυστηρευτώ μια φράση μου την έχω πει στο σύντροφο μου: «υπάρχω γιατί υπάρχεις». Βρείτε κ εσείς για ποιο λόγο «υπάρχετε», για να είναι ακόμη πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Φιλιά!

Comment 1

  1. Αδαμ
    15 Μαΐου 2017

    όπως λέει και η Ντόρυ στο ”Νεμο” στα δύσκολα τι κάνουμε ; ………… κολυμπάμε ! κολυμπάμε ! Εύχομαι ο βυθός σου σου από δω και πέρα να είναι πλούσιος σε θαλασινές και ήρεμες εμπειρίες !

Comments are closed.