VIDEO VLOG: Πέρα από τα Όρια με “παραπέντε”

Το βίντεο αυτό γυρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν η Γεωργία ήταν 24 χρόνων. Από τότε, η πρωταγωνίστρια, Γεωργία Βασιλαράκη από την όμορφη Κάρπαθο, έχει ζήσει ακόμα πιο απίστευτες εμπειρίες, για τις οποίες χρειάστηκε να δείξει ακόμα πιο πολύ θάρρος!

Εδώ είναι το μήνυμά της εκείνη την ημέρα, προς εσάς και γραπτώς: «Αστεράκια του ‘Iris, the art of joy’! Ονομάζομαι Γεωργία Βασιλαράκη κι όνειρο μου είναι να ζήσω μια ζωή γεμάτη με έντονες εμπειρίες & ταξίδια μαζί με αγαπημένα πρόσωπα! Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω να ξεπεράσω τα όρια μου κάνοντας … παραπέντε!».

Η εμπειρία του ‘παραπέντε’ έγινε στην περιοχή Αβδού, στην Κρήτη και ο εκπαιδευτής της Γεωργίας, ήταν από την Αερο-αθλητική λέσχη «Ίκαρος». Τους ευχαριστούμε και τους δύο για το μοίρασμα!

Παραγωγή: www.artofjoy.gr – copyright 2018

Comments 2

  1. Νεκταρία Τουπαδάκη
    16 Ιουλίου 2018

    Πολύ χρήσιμο το μοίρασμα της εμπειρίας σου όμορφη Γεωργία! Σου εύχομαι να συνεχίσεις να εξερευνάς με τόλμη κάθε πτυχή τούτης της ζωής, εξωτερική ή εσωτερική!

  2. Σφακιανάκη Παρασκευή
    16 Ιουλίου 2018

    Γλυκό μου κορίτσι Γεωργία πόσο χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά με τόσο κέφι να θέλουν να ανακαλύψουν τη ζωή.Πίστεψε με,με συνεπήρες μαζί σου σ’αυτό το όμορφο ταξίδι συνέχισε να θέλεις να ανακαλύπτεις τα πάντα γύρω σου και να μην μένεις στάσιμη , βάλε στόχους και να είσαι σίγουρη ότι είναι στο χέρι σού μία μέρα να κατακτήσεις τον κόσμο,αρκεί μόνο να το θέλεις πολύ.

Comments are closed.